info@casa-di-stile.co.rs (069) 3737303 (011) 7129406 Casa di Stile - BEOGRAD, ZEMUN... ...jer vaŠ dom zasluŽuje najbolje

NAMEŠTAJ PO MERI ZA KUPATILA

Dali želite zgodno mesto u kupatilu za odlaganje vaših stvari? Ormarići za kupatila po meri su idealno mesto za odlaganje peškira, kozmetike, šampona, krema, sredstava za negu, praška za veš, omekšivača  ili sredstava za čišćenje. Svi ti predmeti i sitnice odložene na razna  mesta u vašem kupatilu ili domu  veoma lako mogu dovesti do pretrpanog ili neurednog izgleda vašeg prostora. Ormarići i police efikasno rešavaju ovaj problem, ostavljajući utisak da je sve na svom mestu, na dohvat ruke. Upravo onako kako bi trebalo da bude.

Izrađujemo nameštaj po meri za kupatila od univera i medijapana. Pored toga pružamo usluge ugradnje lavaboa, držača za peškire, sapune i četkice.

Mi vam garantujemo maksimalan kvalitet, dugotrajnost i savremenost.

Koristimo izuzetno kvalitetne Blumove okove i tandem klizače za fioke sa Tip-On sistemom otvaranja tj otvaranja na dodir bez ručica.
Ili sa otvaranjem pomoću ručica iz širokog asortimana različitih proizvođača (plastične, metalne, aluminijumske, sjajne, mat, poliplast (ABS) ručice.
Ugrađujemo žičane elemenate za maksimalno iskorišćenje prostora i jednostavnost koričćenja (FGV italija, Morando Novi Sad).

Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila Namestaj po meri za kupatila
CASA DI STILE
O nama
Servisi i usluge
Kontakt
Kolonija B Zmaj br. 10/6
11080 Zemun, Srbija

mob: +381 (069) 37 37 303
mob: +381 (063) 72 76 020
fiksni: +381 (011) 71 29 406
www.casa-di-stile.co.rs
Copyright © 2011, Casa di Stile
MV Design